Chińska wiza

Wiza

Zanim pójdziesz na studia, musisz zdobyć chińską wizę.
Jako student, który studiuje na poziomie studiów licencjackich lub magisterskich, potrzebujesz wizy X1. Ten rodzaj wizy jest przeznaczony dla studentów, którzy zamierzają uczyć się dłużej niż 180 dni.

Wniosek powinieneś złożyć w najbliższej chińskiej ambasadzie.
 

Po więcej informacji skontaktuj się z osobą, która specjalizuje się w tematyce studiów w Chinach mailowo: natalia@kastu.pl lub telefonicznie: +48 500 514 621 :)